Donderdag

Programma DONDERDAG 24 augustus
* Jeugdwedstrijd Altior D1 – TAVV D1 – Aanvang 18:15 uur

Dit jaar nemen ook de D1 junioren van beide clubs het tegen elkaar op om het publiek alvast op te warmen.

* Vlaggetjesparade – Aanvang 19:00 uur

18:45 uur Uitdelen vlaggetjes
Ondanks de duurzame ballonnenoptocht van voorgaande jaren is het, vanwege het milieuaspect, niet toegestaan om dit evenement te laten plaatsvinden.
Nieuw dit jaar is dan ook de ‘vlaggetjesparade’.
Na het uitdelen van de vlaggetjes vertrekken we om 19:00 uur in een feestelijke optocht en onder muzikale aanvoering van Arti et Religioni richting het kermisterrein. Let op! Ook dit jaar starten we weer vanaf het *kerkplein van de H. Adrianuskerk.

Bedoeling is om met zoveel mogelijk kinderen een mooie bonte stoet te maken. Zet naam, adres en leeftijd, van het kind op het vlaggetje en lever deze bij Altior weer in. Na de kermis zullen er een aantal prijswinnaars worden getrokken.

We houden u op de hoogte via www.kermislangeraar.nl , twitter en onze facebook pagina

In 2016 was de ballon van Norah van der Meer het langst onderweg. Zij zal de geschiedenis in gaan als de voorlopig laatste winnares van de ballonnenoptocht, Haar ballon heeft na ruim 145 km de daling ingezet en is uiteindelijk in het Friese Jutrijp geland.

 

*Route: Kerkplein, Langeraarseweg, van Wassenaerstraat, J.M. Halkesstraat, A.G.M. van der Hoevenstraat, van Wassenaerstraat, Sportlaan, Altiorplein

* Voetbalwedstrijd Altior 1 – TAVV 1 – Aanvang 19:30 uur

Ook dit jaar vindt op het complex van de Langeraarse voetbalvereniging Altior de aftrap plaats van de streek derby tussen de voetbalploegen van Langeraar en Ter Aar. Inzet van de wedstrijd is eeuwige roem en de gewilde bokaal van Stichting Kermis Langeraar.
Het afgelopen jaar was TAVV het sterkste team en heeft de bokaal wederom een prominente plek in de prijzenkast van TAVV ingenomen