Zaterdag

Programma ZATERDAG 26 augustus
* Volleybaltoernooi – Aanvang 13:30 uur
29e editie van het sportieve en gezellige Stichting Kermis Langeraar volleybaltoernooi.
Binnen strak gekalkte lijnen strijden 24 teams uit Langeraar en omgeving om de ereprijzen. De wedstrijden worden gespeeld op het bijveld van Altior, waar rond 16:30 uur de winnaar van deze editie bekend zal zijn.

* Prikkelarme Kermis (NIEUW) – Aanvang van 14:00 tot 16:00 uur
De Langeraarse kermis is er voor iedereen.
Echter, er is ook een groep mensen voor wie de kermis een stuk minder toegankelijk is. Mensen die al dan niet door een beperking niet, of nauwelijks, plezier aan onze kermis kunnen beleven vanwege de harde muziek, de felle lampen of te veel actie.
Om ook deze mensen te kunnen laten genieten van de Langeraarse Kermis is besloten om een prikkelarme kermis te organiseren. Een initiatief dat ook op andere kermissen word georganiseerd en over het algemeen succesvol verloopt. Ook onze kermisexploitanten staan positief tegenover dit plan.
De prikkelarme kermis is voor iedereen toegankelijk, maar de licht- en geluids-effecten zullen afwezig of sterk vermindert zijn. Ook de draaisnelheden van de grotere attracties zullen aangepast worden.
Mocht u de prikkelarme kermis in groepsverband willen bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk uw komst van tevoren te melden.
– Aanmelden kan via Email : prikkelarm@kermislangeraar.nl
Let wel; Men dient zelf voor begeleiding, vervoer etc. van de mensen te zorgen. Toegang tot attracties en vermaak is niet gratis en deelname geschiedt op eigen risico!

* Trucktrekken – Aanvang 19:30 uur
4e editie van het Open Langeraars Kampioenschap Trucktrekken. Na het succes van voorgaande jaren niet meer weg te denken uit het programma.
Zie hoe sterke vrouwen en mannen zo snel mogelijk een truck over 25 meter proberen te verplaatsen. Niet zittend achter het stuur, maar voor de truck aan een touw. Jij kunt ook deelnemen. Zie onze website voor aanmelding en spelregels.
Deze CO² vrije wedstrijd wordt ook dit jaar gehouden op het terrein van Altior.