Nieuwe route ballonnenoptocht.

Als gevolg van de verhuizing van het kermisterrein heeft de organisatie besloten om de route van de ballonnenoptocht op donderdag te wijzigen. De nieuwe startplaats wordt het kerkplein in Langeraar.

De route :

Start van de ballonnenoptocht is op het kerkplein van de Heilige Adrianuskerk waar vandaan we de Langeraarseweg op gaan richting de van Wassenaerstraat. Ter hoogte van de van Wassenaerstraat zullen wij de Langeraarseweg verlaten en de gehele van Wassenaerstraat volgen tot aan de        kruising met de J.M. Halkesstraat. De J.M. Halkestraat wordt gevolgd tot aan de Aarhoeve waar wij zullen afslaan de A.G.M. van der Hoevenstraat in. Op de kruising bij de W. Ontzigtstraat zullen wij de A.G.M. van de Hoevenstraat blijven volgen richting de van Wassenaerstraat. Op deze kruising zullen wij de sportlaan oplopen richting het Altiorplein waar het einde van de optocht is.

route