Vlaggetjesparade

Op verzoek hierbij een kleine uitleg over de vlaggetjesparade. Op het kerkplein worden de vlaggetjes om 18.45 uitgedeeld waarop u de adresgegevens van de deelnemer kunt invullen (graag zelf pen meenemen). Onder leiding van Arti et Religioni loopt de stoet om 19.00 naar het kermis terrein. Daar aangekomen dienen de vlaggetjes in een op het Altior terrein gereed staand hek gestoken te worden. Later op de avond wordt er door een onafhankelijke partij een aantal vlaggetjes getrokken (10% van het aantal deelnemers). Het 1e vlaggetje wat getrokken wordt krijgt de 1e prijs het 2e vlaggetje de 2e prijs enz. De uitslag zal op de site geplaatst worden. De gewonnen prijzen zullen na afloop van de feestweek op het vlaggetje opgegeven huisadres afgeleverd worden op een nog niet bekende data.