Donderdag

Programma  DONDERDAG 23 augustus

* Jeugdwedstrijd Altior D1 – TAVV D1  – Aanvang 18:15 uur

Dit jaar nemen ook de D1 junioren van beide clubs het tegen elkaar op om het publiek alvast op te warmen.

 

* Vlaggetjesparade – Aanvang 19:00 uur

18:45 uur Uitdelen vlaggetjes

Ook dit jaar is er weer de ‘Vlaggetjesparade’,Na het uitdelen van de vlaggetjes vertrekken we om 19:00 uur in een feestelijke optocht en onder muzikale aanvoering van Arti et Religioni richting het kermisterrein.  Let op! Ook dit jaar starten we weer vanaf het kerkplein van de H. Adrianuskerk.

Bedoeling is om met zoveel mogelijk kinderen een mooie bonte stoet te maken. Zet naam, adres en leeftijd van het kind op het vlaggetje en lever deze op het terras van de kermis in.

Uitreiking van de prijzen is aansluitend om 20:00 uur op het kermisterrein. Blijf dus nog even gezellig op de kermis want misschien gaat u wel met een mooie prijs naar huis.

*Route: Kerkplein, Langeraarseweg, van Wassenaerstraat, J.M. Halkesstraat, A.G.M. van der Hoevenstraat, van Wassenaerstraat, Sportlaan, Altiorplein

 

* Voetbalwedstrijd Altior 1 – TAVV 1  – Aanvang 19:30 uur

Ook dit jaar vindt op het complex van de Langeraarse voetbalvereniging Altior de aftrap plaats van de streek derby tussen de voetbalploegen van Langeraar en Ter Aar. Inzet van de wedstrijd is eeuwige roem en de gewilde bokaal van Stichting Kermis Langeraar.

Het afgelopen jaar was TAVV het sterkste team en heeft de bokaal wederom een prominente plek in de prijzenkast van de club uit Ter Aar ingenomen.