Zaterdag

Programma ZATERDAG 25 augustus

* 3 tegen 3  Voetbaltoernooi – Aanvang 13:00 uur naast de volleybal

Teams:

Teams bestaan maximaal uit 4 spelers, 3 veldspelers en 1 wissel. (wissel mag, maar moet niet).

Teams leveren bij inschrijving aan : de teamnaam,  alle spelersnamen en leeftijden.

Er wordt gespeeld op gras,. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht,.

 

Categorieen

Jongens 8 t/m 10 11 t/m 13

Meisjes 8 t/m 10 11 t/m 13

Max. 8 teams per categorie,

Voor indeling in categorie geldt de leeftijd van het oudste teamlid.

 

Inschrijven

maarten@kermislangeraar.nl

Bellen of whatsapp:  06-22525163.

 

* Volleybaltoernooi  – Aanvang 13:30 uur

30e editie van het sportieve en gezellige Stichting Kermis Langeraar Volleybaltoernooi.

Binnen strak gekalkte lijnen strijden 24 teams uit Langeraar en omgeving om de ereprijzen. De wedstrijden worden gespeeld op het bijveld van Altior, waar rond 16:30 uur de winnaar van deze editie bekend zal zijn.

* Prikkelarme Kermis –  van 14:00 tot 16:00 uur

De Langeraarse kermis is er voor iedereen.

Er is ook een groep mensen voor wie de kermis een stuk minder toegankelijk is. Mensen die al dan niet door een beperking niet of nauwelijks plezier aan onze kermis kunnen beleven vanwege de harde muziek, de felle lampen of te veel actie.

De Prikkelarme Kermis is voor iedereen toegankelijk, maar de licht- en geluidseffecten zullen afwezig of sterk verminderd zijn. Ook de draaisnelheden van de grotere attracties zullen aangepast worden.

Mocht u de Prikkelarme Kermis in groepsverband willen bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk uw komst van tevoren te melden.

– Aanmelden kan via e-mail :prikkelarm@kermislangeraar.nl

Let wel: men dient zelf voor begeleiding, vervoer etc. van de bezoekers te zorgen. Toegang tot attracties en vermaak is niet gratis en deelname geschiedt op eigen risico!

* Trucktrekken – Aanvang 19:30 uur

5e editie van het Open Langeraars Kampioenschap Trucktrekken. Na het succes van voorgaande jaren niet meer weg te denken uit het programma.

Deze CO² vrije wedstrijd wordt gehouden op het terrein van Altior.

Het aantal “trekkers” is afhankelijk van de deelnemerscategorie. Dames mogen met maximaal 3 personen trekken, de heren trekken met maximaal 2 personen.

Ook dit jaar is er de lichtgewichtcategorie: herenteams tot maximaal 160 kg per team nemen deel in deze categorie. Hiervoor dien je je apart aan te melden en de weegschaal zal uitsluitsel geven. Zijn de deelnemers samen 160 kilo of zwaarder, dan doet dit team mee in de gewone categorie. Voor alle categorieën geldt: minimumleeftijd 16 jaar.

Het aantal startplaatsen is beperkt dus geef je zo snel mogelijk op via een mailtje naar: trucktrekken@kermislangeraar.nl  of bel Maarten van der Hoorn (tel. 06 22 52 51 63)