previous arrow
next arrow
Slider

Donderdag

Programma  DONDERDAG 22 augustus

  • Kermisparade – Aanvang 19:00 uur

18:45 uur Uitdelen ballonnen

Oud concept in een nieuw jasje, iedere deelnemer ontvangt een ballon en een kaartje, alleen laten we deze niet op! wel vertrekken we om 19:00 uur in een feestelijke optocht en onder muzikale aanvoering van Arti et Religioni richting het kermisterrein.

Let op! Ook dit jaar starten we weer vanaf het kerkplein van de H. Adrianuskerk.

Bedoeling is om met zoveel mogelijk kinderen een mooie bonte stoet te maken. Zet naam, adres en leeftijd, van het kind op het kaartje en lever deze op het terras van de kermis weer in bij 1 van de bestuursleden.

Uitreiking van de prijzen is aansluitend om 20:00 uur bij de autoscooter op het kermisterrein. Blijf dus nog even gezellig op de kermis want misschien gaat u wel met een mooie prijs naar huis.

*Route: Kerkplein, Langeraarseweg, G. van Dijkstraat, J.M. Halkersstraat, van Wassenaerstraat, Sportweg, Landerij, Sportlaan, Altiorplein.

* Voetbalwedstrijd Altior 1 – TAVV 1  – Aanvang 19:30 uur

Ook dit jaar vindt op het complex van de Langeraarse voetbalvereniging Altior de aftrap plaats van de streek derby tussen de voetbalploegen van Langeraar en Ter Aar. Inzet van de wedstrijd is eeuwige roem en de gewilde bokaal van Stichting Kermis Langeraar.

Het afgelopen jaar was het eerste van Altior het sterkste team en heeft de bokaal weer een prominente plek in de prijzenkast van Altior ingenomen.