previous arrow
next arrow
Slider

Zaterdag

Programma ZATERDAG 24 augustus

* 3 tegen 3  Voetbaltoernooi – Aanvang 13:00 uur naast de volleybal

Teams:

Teams bestaan maximaal uit 4 spelers, 3 veldspelers en 1 wissel. (wissel mag, maar moet niet).

Teams leveren bij inschrijving aan : de teamnaam,  alle spelersnamen en leeftijden. De leeftijd op de dag van toernooi 24-08-2019.

Er wordt gespeeld op gras,. Voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht, verplicht, indien nodig zullen er hesjes aanwezig zijn voor over de shirts heen .

Categorieen

Jongens 8 t/m 10 en 11 t/m 13

Meisjes 10 t/m 13

Max. 8 teams per categorie dus in totaal 32 teams.

Inschrijven

maarten@kermislangeraar.nl

Bellen of whatsapp:  06-22525163.

* Volleybaltoernooi  – Aanvang 13:30 uur

Na het jammerlijk af moeten gelasten in 2018 vanwege het weer ,dit jaar dan nu wel de 30e editie van het sportieve en gezellige Stichting Kermis Langeraar volleybal-toernooi.

Binnen strak gekalkte lijnen strijden 24 teams uit Langeraar en omgeving om de ereprijzen. De wedstrijden worden gespeeld op het bijveld van Altior, waar rond 16:30 uur de winnaar van deze editie bekend zal zijn.

* Prikkelarme Kermis –  van 14:00 tot 16:00 uur

De Langeraarse kermis is er voor iedereen.

Er is ook een groep mensen voor wie de kermis een stuk minder toegankelijk is. Mensen die al dan niet door een beperking niet of nauwelijks plezier aan onze kermis kunnen beleven vanwege de harde muziek, de felle lampen of te veel actie.

De Prikkelarme Kermis is voor iedereen toegankelijk, maar de licht- en geluidseffecten zullen afwezig of sterk verminderd zijn. Ook de draaisnelheden van de grotere attracties zullen aangepast worden.

Mocht u de Prikkelarme Kermis in groepsverband willen bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk uw komst van tevoren te melden.

– Aanmelden kan via e-mail :prikkelarm@kermislangeraar.nl

Let wel: men dient zelf voor begeleiding, vervoer etc. van de bezoekers te zorgen. Toegang tot attracties en vermaak is niet gratis en deelname geschiedt op eigen risico!

*Golden Ticket – vanaf 17:00 uur

Op het Kermis terrein wordt dit jaar alleen op zaterdag vanaf 19:00 uur een Golden ticket verstopt, het is aan jullie als bezoeker om deze te vinden. Door de aanwijzingen te volgen via onze Facebook pagina zou je dan te weten kunnen komen waar deze ligt.

Dit Golden ticket geeft je recht op een gratis rondje kermis voor 1 persoon.
Om alle aanwijzingen te kunnen ontvangen moet je wel onze Facebook pagina delen en liken of ons volgen via Instagram
www.facebook.com/kermislangeraar
www.instagram.com/kermislangeraar

* Trucktrekken – Aanvang 19:30 uur

6e editie van het Open Langeraars Kampioenschap Trucktrekken. Na het succes van voorgaande jaren niet meer weg te denken uit het programma.

Deze CO² vrije wedstrijd wordt gehouden op het terrein van Altior.

Het aantal “trekkers” is afhankelijk van de deelnemerscategorie. Dames mogen met maximaal 3 personen trekken, de heren trekken met maximaal 2 personen.

Ook dit jaar is er de lichtgewichtcategorie: herenteams tot maximaal 160 kg per team nemen deel in deze categorie. Hiervoor dien je je apart aan te melden en de weegschaal zal uitsluitsel geven. Zijn de deelnemers samen 160 kilo of zwaarder, dan doet dit team mee in de gewone categorie. Voor alle categorieën geldt: minimumleeftijd 16 jaar.

Het aantal startplaatsen is beperkt dus geef je zo snel mogelijk op via een mailtje naar: trucktrekken@kermislangeraar.nl  of bel Maarten van der Hoorn (tel. 06 22 52 51 63)