previous arrow
next arrow
Slider

Zaterdag

Programma ZATERDAG 28 augustus

* 3 tegen 3  Voetbaltoernooi – Aanvang 13:00 uur naast de volleybal en op het Schipholveld

Teams:

Teams bestaan maximaal uit: 3 veldspelers en 1 wissel. (wissel mag, moet niet) Teams leveren in bij inschrijving: de Teamnaam,  spelersnamen en leeftijden.  

Let op:  bij aanmelding je leeftijd opgeven op de dag van toernooi 28-08-2021

Er wordt gespeeld op (kunst)-gras, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht, indien nodig zullen er hesjes aanwezig zijn.

Categorieen

Jongens        8 t/m 10 ;  11 t/m 13  en 14-15

Meisjes         10 t/m 13  en 14-15

Bij JO/MO tot 13 max. 8 teams per categorie dus in totaal 24 teams.

Bij 14-15 max. 4 teams per categorie dus in totaal 8 teams en zij spelen op het Schipholveld

Inschrijven

maarten@kermislangeraar.nl

Bellen of whatsapp:  06-22525163.

* Volleybaltoernooi  – Aanvang 13:30 uur

Dit jaar de 31e editie van het sportieve en gezellige Stichting Kermis Langeraar volleybaltoernooi. 

Binnen strak gekalkte lijnen strijden 24 teams uit Langeraar en omgeving om de ereprijzen. De wedstrijden worden gespeeld op het bijveld van Altior, waar na een fanatieke strijd rond 16:30 uur de winnaar van deze editie bekend zal zijn. 

* Prikkelarme Kermis –  van 13:30 tot 15:30 uur

De Langeraarse kermis is er voor iedereen.

Er is ook een groep mensen voor wie de kermis een stuk minder toegankelijk is. Mensen die al dan niet door een beperking niet of nauwelijks plezier aan onze kermis kunnen beleven vanwege de harde muziek, de felle lampen of te veel actie.

De Prikkelarme Kermis is voor iedereen toegankelijk, maar de licht- en geluidseffecten zullen afwezig of sterk verminderd zijn. Ook de draaisnelheden van de grotere attracties zullen aangepast worden.

Mocht u de Prikkelarme Kermis in groepsverband willen bezoeken dan verzoeken wij u vriendelijk uw komst van tevoren te melden.

– Aanmelden kan via e-mail : prikkelarm@kermislangeraar.nl

Let wel: men dient zelf voor begeleiding, vervoer etc. van de bezoekers te zorgen. Toegang tot attracties en vermaak is niet gratis en deelname geschiedt op eigen risico!

*Golden Ticket – vanaf 19:00 uur

Op het Kermisterrein is ook dit jaar weer een Golden ticket verstopt, het is aan jullie als bezoeker om deze te vinden. Door de aanwijzingen te volgen via onze Facebook pagina zou je dan te weten kunnen komen waar deze ligt.

Dit Golden ticket geeft je recht op een gratis rondje kermis voor 1 persoon.
Om alle aanwijzingen te kunnen ontvangen moet je wel onze Facebook pagina delen en liken of ons volgen via Instagram
www.facebook.com/kermislangeraar
www.instagram.com/kermislangeraar

* Trucktrekken – Aanvang 19:30 uur

6e editie van het Open Langeraars Kampioenschap Trucktrekken. Na het succes van voorgaande jaren niet meer weg te denken uit het programma.

De truck zal op spierkracht over 25 meter vooruit moeten worden getrokken

Deze CO² neutrale wedstrijd wordt ook dit jaar gehouden op het terrein van Altior.

Het aantal trucktrekkers is afhankelijk van de deelnemerscategorie. Dames mogen met maximaal 3 personen trekken, de heren trekken met maximaal 2 personen.

Ook dit jaar is er de lichtgewichtcategorie: herenteams tot maximaal 160 kg per team nemen deel in deze categorie. Hiervoor dien je je apart aan te melden en de weegschaal zal uitsluitsel geven. Zijn de deelnemers samen 160 kilo of zwaarder, dan doet dit team mee in de gewone categorie. Voor alle categorieën geldt: minimumleeftijd 16 jaar.

Het aantal startplaatsen is beperkt dus geef je zo snel mogelijk op via een mailtje naar: trucktrekken@kermislangeraar.nl  of bel Maarten van der Hoorn (tel. 06 22 52 51 63)