Kinderoptocht

VRIJDAG
12:30uur – Opstellen kinderoptocht bij Manege “De Vosseburch”
13:45uur – Vertrek KINDEROPTOCHT vanaf Manage Vosseburch
14:15uur – Prijsuitreiking Kinderoptocht op het kermisterras

Sinds de start van de kermis in 1924 staat de kinderoptocht op het programma. In dit jubileumjaar dagen we ieder kind, ouder, familie, buren en vriendengroep uit om extra uit te pakken!
Wij als SKL, zouden het fantastisch vinden om dit jaar de mooiste creaties, de mafste ideeën in de langste en mooiste kinderoptocht te zien sinds vele jaren. Op de donderdagmiddag hieraan voorafgaand biedt de SKL de mogelijkheid om 15.30 uur bij De Vosseburch materiaal op te halen en zo weer een mooie creatie te maken. Dank hiervoor aan alle sponsoren! Op vrijdag hebben de kinderen van basisschool Aeresteijn vrij zodat ze aan de optocht en de andere activiteiten mee kunnen doen. Dus er is geen excuus om er niet bij te zijn!

Vanaf 12.30 uur verzamelen de kinderen met de versierde driewieler, fiets, bolderkar of een andere vrije creatie bij De Vosseburch waarna de jury aan de slag gaat om de uitdossingen te waarderen. Onder muzikale begeleiding van de Melodische Slagwerkgroep van muziekvereniging Aer & Amstel vertrekt de stoet om circa 13.45 uur richting het kermisterrein. Aan de route, die loopt via de Langeraarseweg, van Dijkstraat, Halkesstraat, van Wassenaerstraat en Sportlaan,  genieten veel inwoners van de vrolijke kinderen op fleurig versierde fietsen, karren en kinderwagens. Alle deelnemers ontvangen een attractie bon voor hun inzet en daarnaast vallen veel deelnemers nog in de prijzen. Op het kermisterras worden de prijzen uitgereikt. De kermis is geopend zodat er ook een rondje kermis gedaan kan worden.