Sponsor worden?

Na het grote succes van ons 100-jarig jubileum, gaan we er dit jaar in week 34, van donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus, zeker weer één groot feest van maken!

Het organiseren van een leuke aantrekkelijke kermis en de organisatie van de vele activiteiten voor jong, oud, kinderen, ouders, opa’s en oma’s, maar ook voor bezoekers op de prikkelarme kermis kost veel geld. Omdat wij, ondanks de stijgende prijzen, al jaren de pachtprijzen voor onze kermisexploitanten laag weten te houden, blijft de kermis in Langeraar voor iedereen toegankelijk! En dat dankzij uw sponsorbijdrage!

Om al onze activiteiten kenbaar te maken, brengen wij 2 weken voor aanvang van de kermis een full-colour A4 programmaboek uit in een oplage van 7500stuks. Deze worden huis-aan-huis verspreidt in de kernen Langeraar, Ter Aar, Papenveer, Korteraar, Nieuwveen, Zevenhoven, Noordeinde en Rijnsaterwoude. Daarnaast proberen we via socials om meer bezoekers naar de kermis te krijgen en deel te laten nemen aan ons gevarieerd activiteitenprogramma, hetzij als bezoeker, deelnemer of toeschouwer. De kermis in Langeraar is daarom één grote gezellige belevenis voor iedereen!

Naast een advertentie in het programmaboekje en tekstregel in de beddenrace flyer, kunt u ook dranghek sponsor worden, uw reclame langs het parcours, bij (sport)evenementen zoals de beddenrace, volleybal, jeugdvoetbal, trucktrekken, FUN-run of nog beter, een bouwhek banner met uw reclame, die tijdens de hele kermis bij het ingang van het kermisterrein, langs de looproute staat, zichtbaar voor meer dan tienduizend bezoekers en voorbijgangers in de hele feestweek!

Waarom is het voor uw bedrijf interessant!?

  • Uw bedrijfsnaam en/of producten worden hiermee onder de aandacht gebracht
  • Uw bedrijfsnaam en/of producten via een advertentie in het boekje huis aan huis verspreid
  • Uw bedrijfsnaam zichtbaar voor iedereen die het kermisterrein oploopt
  • Mede door uw bijdrage blijft de toegang tot de kermis laagdrempelig
  • Uw bedrijfsnaam wordt zo in één adem genoemd met de Kermis in Langeraar. De kermis die in de omgeving en ver daarbuiten al jaren een goed reputatie en gevestigde naam heeft.

Wij hopen ook dit jaar weer op uw steun en sponsering te kunnen rekenen, zodat we er met elkaar een onvergetelijk feest van kunnen maken. Wij hebben er in ieder geval weer zin in, u toch ook?!

Alvast bedankt, namens het bestuur van Stichting kermis Langeraar

Voor meer informatie neem contact op met Patrick of Ron (zie email en telefoonnummer)