Sponsor worden?

Stichting Kermis Langeraar al meer dan 100 JAAR FEEST!
Een enorme prestatie en dat moet gevierd worden! Zoals elk jaar in week 34 organiseren wij voor jong en oud de Oranjefeesten in Langeraar. Dit bestaat uit een 4-daagse kermis met daarnaast diverse activiteiten voor de inwoners van Langeraar natuurlijk de omringende dorpen.

Om onze activiteiten kenbaar te maken in onze Nieuwkoopse dorpskernen en in de wijde omgeving, brengen wij 2 weken voor aanvang van de kermis onder andere een fullcolour programmaboekje uit in een oplage van 7500 stuks. De programmaboekjes worden huis aan huis verspreidt in Langeraar en de omliggende dorpen Ter Aar, Papenveer, Korteraar, Nieuwveen, Zevenhoven, Noordeinde en Rijnsaterwoude.
Naast een advertentie in het programmaboekje, de beddenrace flyer, is er ook de mogelijk tot het plaatsen van een gesponsord dranghek bij de grote evenementen (beddenrace, volleybal, jeugdvoetbal, trucktrekken) of nog beter, een bouwhek banner tijdens de gehele kermis en aan de ingang van het kermisterrein, langs de looproute staan. Zichtbaar voor iedereen, duizenden mensen per dag!

Met net het 100-jarige jubileum achter de rug, gaan we in 2024 wederom leuke activiteiten organiseren, meer naamsbekend via social media om alles nog aantrekkelijker te maken en meer bezoekers op de kermis en de activiteiten te krijgen.
Nieuw dit jaar is het sponsoren van een evenement, wil u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam koppelen aan een specifiek evenement, zoals bijvoorbeeld de volleybal of de beddenrace, dat kan! Met het pakket “Evenement sponsor” krijgt u extra aandacht in het boekje, op de website en via onze social media.

Met de opbrengst hiervan bekostigen we onder ander de activiteiten waaraan duizenden mensen uit de hele regio genieten van een leuke kermis of één van de vele activiteiten die we organiseren voor jong, oud, kinderen of ouders maar ook voor mensen met een beperking op onze prikkelarme kermis. Het is makkelijk om hoge pachtprijzen aan kermisexploitanten te vragen, maar door dit laag te houden, blijven ook de prijzen van attracties betaalbaar voor iedereen! Hierin zijn wij uniek in de regio en kermiswereld.

Waarom is het voor uw bedrijf interessant!?
• Uw bedrijfsnaam en/of producten worden hiermee onder de aandacht gebracht
• Uw bedrijfsnaam en/of producten huis aan huis verspreid
• Uw bedrijfsnaam zichtbaar voor iedereen die het kermisterrein oploopt
• Mede door uw bijdrage blijft de toegang tot de kermis laagdrempelig
• Uw bedrijfsnaam wordt geassocieerd met Stichting Kermis Langeraar, welke voor jong en oud, een
gerespecteerde en gerenommeerde naam heeft in de omgeving en ver daarbuiten.

Wij hopen dat we op uw steun en sponsering kunnen rekenen, zodat we er met elkaar weer een onvergetelijke feestweek van kunnen maken. Wij hebben er zin in!

Voor meer informatie neem contact op met Patrick of Ron (zie email en telefoonnummer)