Feesttent

Kijk voor het laatste nieuws over de feesttent op de facebookpagina van de tent : https://www.facebook.com/Feesttent-Kermis-Langeraar-508779162510991/

of op de pagina van de feesttent organisatie : https://www.fenpevenementen.nl/feesttent-kermis-langeraar

LET OP!
Voor toegang tot de tent geldt: alle leeftijden hebben alleen toegang met de Corona Check app incl. geldig legitimatiebewijs!
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen


Woensdag 25-08-2021 ( van 20.30 uur tot 01.00 uur)

COVERBAND HUCKSTERS

www.hucksters.nl
entree € 10,00

Hucksters is een rockcoverband en al sinds 1993 een begrip in de omtrek.

De band verzorgt al meer dan 20 jaar optredens in heel Nederland en of het nu om een kroeg of festival gaat, een optreden van Hucksters staat nog steeds garant voor een optreden vol dampende rockcovers.

De setlist wordt grotendeels samengesteld uit songs die niet meer weg zijn te denken uit de rockgeschiedenis, zoals de songs van Queen, Deep Purple, Pink Floyd en Led Zepplin. Daarnaast wordt het repertoire continue aangevuld met recentere rocksongs van jongere bands waarmee de muziek ook actueel wordt gehouden, zoals Foo Fighters, the Black keys en Kings of Leon


Donderdag 26-08-2021 (van 20.30 uur tot 01.00 uur)

LANG-EN-RAAR

entree € 10,00

De beste Langeraarse DJ’s draaien de lekkerste, meest dansbare hits van toen en nu. Een avond onbezorgd feest op de dansvloer in de disco. Kortom een avond uitgaan, dansen en lekker jezelf zijn en lekker losgaan net als vroeger.

Bij duo Lang-en-Raar gaat het dak er altijd af

Stilstaan? Onmogelijk!!


Vrijdag 27-08-2021 (van 20.30 uur  tot 01.30 uur)

QMUSIC 4 UUR FOUT

entree € 15,00

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn!
Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Maar ook de allernieuwste Hits zullen deze avond voorbij komen dus eigenlijk een mix tussen de party en de foute party.


Zaterdag 28-08-2021 (van 20.30 uur tot 01.30 uur)

COVERBAND WATERPROOF SHAMPOO

 waterproofshampoo.com
entree € 15,00

Deze band treft geen halve maatregelen en dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten. Comfortzones verdwijnen, dansmoves verschijnen. De mannen van Waterproof Shampoo brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.
Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat.
Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt.


Zondag 29-08-2021 (van 16.00 uur tot 21.00 uur)

DE APRES SKIHUT ON TOUR

entree € 17,50

Zoals al jaren sluiten we weer af met de skihut. Hierbij ben je gegarandeerd van een ongekend feestelijk en afwisselend optreden met live entertainment. De DJ laat het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute super hits.


Tickets te verkrijgen bij de Gemakswinkel Langeraar en Leimuiden en online via shop.justtickets.nl/Feesttent_Langeraar

ONDER DE 18 JAAR GEEN ALCOHOL       LEGITIMATIE VERPLICHT