Openingsparade

DONDERDAG
18:45uur – Uitdelen ballonnen (op het Kerkplein)
19:00uur – Start Openingsparade
19:30uur – Inleveren naamkaartjes (bij ingang kermisterrein)
20:00uur – Prijsuitreiking Openingsparade (bij de autoscooter)

Ook dit jaar trappen we de kermis weer af met de openingsparade (voorheen de ballonnen optocht). Zoals vroeger gebruikelijk was werden de ballonnen gevuld met helium uitgedeeld bij de grote brug in Langeraar en op het kermisterrein opgelaten om zo een prachtig versierde lucht te zien. Helaas mogen we, wegens de regelgeving en milieu aspecten, die oude traditie al een paar jaar niet meer doen. Na geprobeerd te hebben met vlaggetjes een bonte stoet te maken zijn we toch weer terug gekomen bij de ballonnen. Dit keer worden ze niet gevuld met helium maar met verse Langeraarse lucht.

Na al een paar succesvolle jaren hopen we het dit jaar weer op dezelfde manier te doen namelijk: Iedere (jeugdige) deelnemer ontvangt op het kerkplein van de H. Adrianuskerk een ballon op een stokje en een kaartje. Zet naam en leeftijd van het kind op het kaartje* om vervolgens om 19:00 uur aan te sluiten in de feestelijke optocht. Onder muzikale aanvoering van muziekvereniging Aer & Amstel, zullen we richting het kermisterrein lopen.

Aangekomen op het kermisterrein levert u het naamkaartje in bij een van de bestuursleden. Na een gezellig rondje kermis zullen rond 20.00 uur bij de botswagens de prijswinnaars bekend gemaakt worden en krijgen zij direct hun prijzen. Wie weet gaat uw zoon of dochter wel met een leuke prijs naar huis. 

*Graag zelf een pen meenemen om de kaartjes in te vullen !!

olympus-digital-camera
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
WhatsApp Image 2022-09-21 at 22.24.26
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
15055227015_794d078c3b_o
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
36923507795_81381d0729_o

De route van de optocht is Kerkplein, Langeraarseweg, G. van Dijkstraat, J.M. Halkesstraat, van Wassenaerstraat, Sportweg, Landerij, Sportlaan, Altiorplein.