Bezoek huize Aarhoeve

VRIJDAG
15:00uur – BEZOEK AARHOEVE met oliebollen en entertainment

Kermis in Langeraar betekent voor vele mensen 4 dagen feest. Jong en oud kunnen naar het kermisterrein, Feesttent, Altior of deelnemen aan de activiteiten die door ons georganiseerd worden. Van jongs af aan worden kinderen door hun ouders meegenomen naar het kermisterrein en of nemen zij deel aan verschillende activiteiten. Zelf de basisschool houdt rekening met deze feestweek in Langeraar.  De oudere inwoners van Langeraar ,woonachtig in de Aarhoeve en niet meer in staat zijn om naar het kermisterrein is het natuurlijk ook feest tijdens deze dagen.

Al vele jaren verzorgt de Stichting Kermis Langeraar dat het op vrijdag “feest” is in de Aarhoeve. alle bewoners krijgen ‘s morgens een heerlijk gebakje bij de koffie aangeboden. Waarna ze aan het begin van de middag de mooie creaties van de langslopende kinderoptocht kunnen bekijken.

Vanaf 15.00 uur verzorgt SKL, alléén voor de bewoners van de Aarhoeve, een optreden van Wim Loos uit Roelofarendsveen. Tijdens het “zingen met Wim” daagt hij zijn publiek uit om met hem mee te zingen.  Tijdens het optreden worden alle bewoners van de Aarhoeve getrakteerd op een lekker drankje en een heerlijk vers gebakken oliebol van Gerard Brouwer. Begin van de avond zitten of staan veel bewoners weer paraat op hun vaste stekkie om de deelnemers van de beddenrace te bekijken en aan te moedigen en komt rond  20.00 uur ook hun feestdag tot een eind.