Golden Ticket

ZATERDAG
19:00uur – Aanvang speur-/puzzeltocht “GOLDEN TICKET”

“KRAAK JIJ DE CODE VAN DE KLUIS??”
Net als vorig jaar geven we in de weken voor en tijdens de dagen van de feestweek verschillende raadsels, rebus, rekensom of een andere leuke opdracht via de socials (Facebook & Instagram). Ook sturen we regelmatig een hint, of een foto waar het “Golden Ticket” kan liggen, maar let op, ook met de antwoorden van de online speur-/puzzeltocht vragen kom je steeds dichterbij de locatie waar je op zaterdagavond daadwerkelijk kunt zoeken naar het “Golden Ticket”.

MAAR… er is meer, iedereen die op zaterdagavond op het kermisterras de online speur-/puzzeltocht vragen beantwoord, heeft naast een goede kans op het “Golden Ticket”, ook de mogelijkheid om VIJF (5) GRATIS ATTRACTIEBONNEN te verdienen met jouw goede antwoorden! Zorg dus dat je de socials in de gaten houdt, dat je ons volgt op Facebook en/of Instagram en dat je een QR-code kunt scannen met je telefoon.
Wellicht een misverstand, de online speur-/puzzeltocht is niet alleen voor kinderen uit Langeraar, maar voor iedereen uit de omgeving (Langeraar, Papenveer, Ter Aar, Nieuwveen, Zevenhoven). Een mooie gelegenheid om gratis attractiebonnen te bemachtigen toch? Puzzel jij mee??